BurstIQ - "Bewaar al uw gegevens veilig via Technology Blockchain"


In het laatste blogbericht zullen we praten over een project dat uit de crypto workshop komt. Het is een Burst IQ project. Het project is van nature gedecentraliseerd en gebruikt de blockchain technologie, daarom is het volledig gedecentraliseerd, en er is geen centrale overheid die het beheer, waardoor het transparantie en betrouwbaarheid geeft. Het doel van het project is om de volgorde in de gegevens in het gezondheidssysteem in te voeren. Het huidige traditionele systeem is vol gaten, data is niet effectief opgeslagen, moeilijk te bereiken, enz. Dit maakt het moeilijk om te werken en de kwaliteit te verminderen die we krijgen. Burst IQ zal dit doen met behulp van de nieuwste technologie. Burst IQ is opgericht in 2015, terwijl ICO's niet modern waren. Dit vervult vertrouwen, omdat het niet gaat om de drukte van het project, maar het gaat over iets dat al jarenlang is voorbereid, dat het alleen maar na het project zou worden aangeboden. Dat dit een serieus bedrijf is, is ook het feit dat het platform in 12 maanden 25 miljard gegevens heeft verwerkt. Burst IQ zal zijn oplossing bieden aan apotheken, ziekenhuizen, medische voorzieningen, enz. Het systeem bespaart tijd en geld, en op zijn beurt wordt het efficiënt gewonnen. Voor de behoeften van het project worden BIQ tokens gegenereerd, uitgegeven op het Ethereum netwerk, dat een van de meest populaire cryptocrypten is en slimme contracten biedt.


Burst IQ project is het fruit van het team onder leiding van Frank Ricotta en Brian Jackson. Naast hen zijn er veel andere ontwikkelaars, ontwerpers, marketing experts, financiers, consultants, enz. Samen hebben ze de kennis die ze nodig hebben om te gaan met een uitdaging die hun weg komt. Veel projecten hebben de expertise en het brede scala aan mensen zoals dit project.
Het project lijkt erg interessant en hier hebben we je basisinformatie gegeven. We hebben geprobeerd je dichter bij dit veelbelovende project te brengen, maar om al de informatie te vinden, tot op detailniveau, raden wij u aan om naar de officiële whitepaper te kijken, zeer gedetailleerd en duidelijk om te begrijpen dat u een expert of beginner was in blockchain technologieën, die u kunt vinden op de volgende link: http://www.burstiq.com/wp-content/uploads/2017/08/BurstIQ-whitepaper_19Jul2017reduced.pdf


ICO
Het eerste openbare aanbod van tokens is ook in de pijpleiding. Je kan het project ondersteunen en dus ontwikkeling mogelijk maken en op zijn beurt tokens krijgen en dus deelnemen aan de revolutie. Macht brengt u door Ether. In de omloop worden in totaal 1 miljard tokens gevonden, waarvan 70% te koop is aan potentiële beleggers. De rest is voor het team, adviseurs en marketing. De prijs van een BIQ-token zal gelijk zijn aan ether die op het moment van de verkoop precies $ 0,12 bedraagt. Bij ICO kunt u deelnemen aan de volgende link: http: //www.burstiq.com/biq-token-crowdsale/


Bounty campagnes
U kunt ook deelnemen via het zogenaamde bounty programma. Dit betekent dat u het project kunt ondersteunen via sociale netwerken, de oprichters helpen in verschillende vertalingen, blogs schrijven, deelnemen aan handtekeningcampagnes, enz. Voor meer informatie, zie: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2098497.0
Bitcointalk is een plek waar u de beste informatie en meningen van mensen over het project kunt vinden, maar u kunt ook vragen stellen en mensen die aan het project werken, zullen u graag helpen indien nodig. Draad met de aankondiging van het project: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2097319.0


Er is niets meer voor ons die willen doen voor degenen die aan het project werken, evenals degenen die het ondersteunen. Burst IQ brengt de ware inleiding tot de crypto markt en we zijn er zeker van dat het een compleet succes zal zijn en u mag niet vergeten om naar http://www.burstiq.com/ te gaan en deel te nemen aan de revolutie door de ICO.

PLATFORM BURSTIQ
Het BurstIQ platform bewaart, beheert, overdraagt ​​en analyseert complexe en complexe datasets met drie kernmogelijkheden:
Een innovatieve aanpak om gegevens te beveiligen via een uitgebreide blokconstructie.
Beheer van complexe data rechten met behulp van slimme contracten en dynamische machtigingen.
Motor intelligentie om duurzaam leren te stimuleren.
Het platform bestaat uit drie verschillende serviceniveaus: Secure Data Grid, LifeGraph TM en Ecosystem.
Het BurstIQ platform biedt de technologie basis voor het verminderen van belemmeringen om gegevens voor miljoenen individuen langdurig te verzamelen, te evalueren en te analyseren. Dit vereist niet alleen een nieuwe aanpak voor het opslaan van gegevens, maar een complexe reeks algoritmen die privacy, beveiliging en eigendom toestaan. Het platform maakt het mogelijk om een ​​markt te kopen waar particulieren, organisaties en onderzoekers gegevens kunnen kopen, gegevens verkopen, nieuwe zakelijke kansen creëren, onderzoeksideeën testen, bedrijfsactiviteiten optimaliseren en samenwerken met een groot en complex beschermd en veilig gezondheidsdata.
Al deze zullen beschikbaar zijn, inclusief via online services. Als hoofdbegunstigde, het beheersen en beheren van de verzamelde fondsen, wordt een apart beheerbedrijf BiQ Health gebruikt.

Meer informatie bezoek de site:


Komentar